| انتقاد كنيد و پيشنهاد دهيد! | |
|
|
|
نويسنده | پيام |
---|
Albus مدير سايت
تعداد پستها : 391 Age : 34 آدرس پستي : انجمن هاي پرشين آنلاين موبايل : سامسونگ Registration date : 2008-01-29
ايفاي نقش بازيگر نقش: آلبوس پرسيوال ولفريك برايان دامبلدور گروه: محفل ققنوس شغل: وزير سحرو جادو
| عنوان: انتقاد كنيد و پيشنهاد دهيد! السبت فبراير 16, 2008 3:19 am | |
| با سلام كاربران عزيز هرگونه انتقاد يا پيشنهاد كه ميدونين در پيشرفت سايت موثر هستش رو اينجا بيان كنيد! | |
|
| |
رضا پاتر مدير گروه ريونكلاو
تعداد پستها : 482 Age : 31 آدرس پستي : سالن عمومی ریونکلاو موبايل : k770 Registration date : 2008-02-08
ايفاي نقش بازيگر نقش: جیمز پاتر گروه: ریونکلا شغل: مدیریت گروه ریونکلا
| عنوان: رد: انتقاد كنيد و پيشنهاد دهيد! الثلاثاء مارس 04, 2008 5:27 am | |
| سلام.به نظر من قالب سایت زیاد جالب نیستش.من قالب نورمنگارد رو دارم.اگه خواستین بدم. | |
|
| |
Albus مدير سايت
تعداد پستها : 391 Age : 34 آدرس پستي : انجمن هاي پرشين آنلاين موبايل : سامسونگ Registration date : 2008-01-29
ايفاي نقش بازيگر نقش: آلبوس پرسيوال ولفريك برايان دامبلدور گروه: محفل ققنوس شغل: وزير سحرو جادو
| عنوان: رد: انتقاد كنيد و پيشنهاد دهيد! الخميس مارس 06, 2008 7:14 am | |
| قالب نورمن گارد يك قالب ساده هستش! يعني شما به محض ايجاد انجمن همين قالب روي سايت نصب ميشه! نميدونم شايد قالب رو آبي كردم. | |
|
| |
تعداد پستها : 482 Age : 31 آدرس پستي : سالن عمومی ریونکلاو موبايل : k770 Registration date : 2008-02-08
| عنوان: رد: انتقاد كنيد و پيشنهاد دهيد! الخميس مارس 06, 2008 12:02 pm | |
| اگه قالب نورمن گارد بشه عالی میشه | |
|
| |
lucifer تازه كار
تعداد پستها : 19 Age : 74 Registration date : 2008-03-08
ايفاي نقش بازيگر نقش: گروه: مرگ خوار محفل ققنوس شغل: شغل خود را وارد كنيد
| عنوان: رد: انتقاد كنيد و پيشنهاد دهيد! السبت مارس 08, 2008 4:59 pm | |
| درود آلبوس جان موافقم معمولاً قالب های پیش فرض از انعطاف زیادی برخوردار هستند. هر چند ممکنه ساده باشند !!! اما با تغییراتی جزیی میشه قالب رو به اون طوری که دوست داری در بیاری در ضمن یه انتقاد هم داشتم اون هم اینه که ایفای نقشتون جزییات نداره من خودم تا حالا ایفای نقش هری پاتر و دارن شان درست کردم بزرگ و با جزییات بودند اگر خواستین می تونم کمکتون کنم | |
|
| |
Albus مدير سايت
| عنوان: رد: انتقاد كنيد و پيشنهاد دهيد! الأحد مارس 09, 2008 12:55 am | |
| ممنون اين طرح آزمايشي بوده! شما ميتوني توي بخش جهان جادويي بخش اصلي رو كه انشاالله اواسط تابستان راه ميفته رو ببيني! | |
|
| |
sina پرفسور
تعداد پستها : 182 Age : 33 آدرس پستي : بخش معلمین هاگوارتز Registration date : 2008-02-01
ايفاي نقش بازيگر نقش: پروفسور اسنیپ گروه: محفل ققنوس شغل: پروفسور
| عنوان: رد: انتقاد كنيد و پيشنهاد دهيد! الأربعاء مارس 12, 2008 12:41 am | |
| من یک پیشنهاد دارم اگر میشه افرادی رو که در وبسایت فعال نیستند رو از وبسایت حذف کنید | |
|
| |
Albus مدير سايت
| عنوان: رد: انتقاد كنيد و پيشنهاد دهيد! الخميس مارس 13, 2008 1:08 am | |
| | |
|
| |
sina پرفسور
تعداد پستها : 182 Age : 33 آدرس پستي : بخش معلمین هاگوارتز Registration date : 2008-02-01
| عنوان: رد: انتقاد كنيد و پيشنهاد دهيد! الخميس مارس 13, 2008 7:53 am | |
| برای اینکه هیچ فعالیتی ندارند و نگه داشتنشون یه کار بیخودی | |
|
| |
| عنوان: رد: انتقاد كنيد و پيشنهاد دهيد! الثلاثاء مارس 18, 2008 11:09 am | |
| آلبوس جان.مرسی از اینکه قابو عوض کردی.خیلی قشنگ شده.ولی دیگه اتاق چت نمیذاری؟ | |
|
| |
| عنوان: رد: انتقاد كنيد و پيشنهاد دهيد! الثلاثاء مارس 18, 2008 11:20 am | |
| راستی.یه چیز دیگه.بهتر نیست که مثل نورمنگارد گروه های هاگوارتز رو واقعا بسازین و دسترسی به بخشش مخصوص گروه و همچنین عضو گیری رو به مدیر گروه بدین.یعنی اینکه هرکسی دخواست بده مدیر گروه عضوش کنه. | |
|
| |
Albus مدير سايت
| عنوان: رد: انتقاد كنيد و پيشنهاد دهيد! الثلاثاء مارس 18, 2008 11:57 pm | |
| | |
|
| |
MERLIN_BOZORG عضو گروه گريفيندور
تعداد پستها : 185 Age : 34 آدرس پستي : سالن عمومی گریفیندور Registration date : 2008-02-07
ايفاي نقش بازيگر نقش: هری پاتر گروه: محفل ققنوس شغل: دانش جو
| عنوان: رد: انتقاد كنيد و پيشنهاد دهيد! الخميس مارس 20, 2008 8:11 pm | |
| به نظر من قسمتهای جهان جادویی و هاگوارتز من و وزارت سحرو جادو با اینکه بیشتر کاربران اونجا جم میشن و بیشتر فعالیتها اونجاست حذف بشه بهتره. آخه می دونی بیشتر به یه بازی شبیه هست تا یه ایفای نثش. من با اینکه از هاگوارتز من خوشم اومد و لی از اون جهان جادویی و وزارت سحرو جادو خوشم نیومد. هاگوارتز من خیلی خوبه ولی اون دو تا زیاد نه. | |
|
| |
Albus مدير سايت
| عنوان: رد: انتقاد كنيد و پيشنهاد دهيد! الجمعة مارس 21, 2008 12:24 am | |
| اگه اونها رو حذف كنيم امتياز سايت توي سرور عوض ميشه! قالب جديد هم قابلي نداشت...!!! اميدوارم همه ازش راضي باشن. | |
|
| |
تعداد پستها : 185 Age : 34 آدرس پستي : سالن عمومی گریفیندور Registration date : 2008-02-07
| عنوان: رد: انتقاد كنيد و پيشنهاد دهيد! الأحد مارس 23, 2008 6:00 pm | |
| خوب پس حداقل قالب سایتو یه بار دیگه عوض کنید و یه رنگ روشن تر باشه چشمم در اومد. | |
|
| |
hermione مدير گروه گريفيندور
تعداد پستها : 237 Age : 31 آدرس پستي : سالن عمومی گریفیندور Registration date : 2008-02-03
ايفاي نقش بازيگر نقش: هرماینی گرینجر گروه: محفل ققنوس شغل: مدیر گروه گریفنیدور
| عنوان: رد: انتقاد كنيد و پيشنهاد دهيد! الإثنين مارس 24, 2008 11:04 am | |
| سلام.خواهشا قالبو عوض کنید | |
|
| |
| عنوان: رد: انتقاد كنيد و پيشنهاد دهيد! الخميس أبريل 10, 2008 11:51 am | |
| به نظر من چند تا مدیر عمومی قرار بدین تا عمور سایت بهتر بگذره. | |
|
| |
| عنوان: رد: انتقاد كنيد و پيشنهاد دهيد! الثلاثاء أبريل 15, 2008 5:01 pm | |
| سلام البوس جان بعد از عمری اومدم چند تا آهنگ بزارم که انقدر این قالب اذیتم کرد که نگو . خواهشن اینو عوض کن در ضمن این عرض و طول سایتو هم درست کن. اونهمه قالب خوب توی این پی اچ پی بی بی است . اونوقت تو میری قالبهای پرتال استفاده می کنی؟!!!!! | |
|
| |
تعداد پستها : 237 Age : 31 آدرس پستي : سالن عمومی گریفیندور Registration date : 2008-02-03
| عنوان: رد: انتقاد كنيد و پيشنهاد دهيد! الأربعاء أبريل 16, 2008 7:08 am | |
| سلام.آلبوس جان همون قالب اولی از همه بهتر بود.همونی که آقای رضا پاتر کدشو درست کرده | |
|
| |
| عنوان: رد: انتقاد كنيد و پيشنهاد دهيد! الأربعاء أبريل 16, 2008 12:04 pm | |
| کدوم قالبی که طراحی کردم؟ | |
|
| |
| عنوان: رد: انتقاد كنيد و پيشنهاد دهيد! الخميس أبريل 17, 2008 5:29 am | |
| قالبی طراحی نکردین.برای تبلیغ توی وبمون یه کد درست کردین | |
|
| |
| عنوان: رد: انتقاد كنيد و پيشنهاد دهيد! الخميس أبريل 17, 2008 11:03 am | |
| اوکی.فکر کردم قالب سایت میگین. | |
|
| |
sina پرفسور
| عنوان: رد: انتقاد كنيد و پيشنهاد دهيد! الخميس أبريل 17, 2008 11:10 pm | |
| مگه همین قالبی که روی سایت هست چه مشکلی داره؟ | |
|
| |
| عنوان: رد: انتقاد كنيد و پيشنهاد دهيد! الجمعة أبريل 18, 2008 3:51 am | |
| اولی قشنگ تر بود.در ضمن به انجمن های هری پاتر بیش تر شباهت داشت | |
|
| |
Albus مدير سايت
| عنوان: رد: انتقاد كنيد و پيشنهاد دهيد! الجمعة أبريل 18, 2008 11:54 pm | |
| سلام به همگي. من متوجه نميشم! قالب اول سايت مگه چه شكلي بود؟؟ همين قالب بود ديگه فقط رنگش فرق ميكرد!!! اگه ميشه يكم بيشتر توضيح بدين.ممنون | |
|
| |
| انتقاد كنيد و پيشنهاد دهيد! | |
|